Olemme aikeissa lähteä Lappiin ja Norjaan heinäkuussa 2008. Kirjoittelen tähän blogiin matkavalmisteluja ja -suunnitelmia ja matkan aikana myös reaaliajassa.
Uusin kirjoitelma on aina ylimmäisenä ja viisi viimeisintä näkyvissä tässä etusivulla. Muihin, vanhempiin kirjoituksiin pääsee sivun alalaidasta tai oikealla olevan Arkiston kautta

lauantai 28. kesäkuuta 2008

Testimatkalla osa III


Ja jälleen pääsen kirjoittamaan blogiin kännykällä. Ilmaisia langattomia verkkoja ei näytä juurikaan olevan, mutta käyhän se näinkin.
Aamulla ajoimme Haapsalusta Pärnuun, jossa olikin oikein väentungos. Samaan aikaan nimittäin kaupungissa oli Hansapäivät, kansainvälinen koiranäyttely, junioreiden jalkapalloturnaus, vanhojen autojen paraati ja rallicrossin osakilpailu.
Mahduttiin sentään joten kuten mukaan. Ostoksia tehtiin useammassakin paikassa ja sitten käytiin Eesti Raadioamatööri Unionin kesäpäivillä muutaman kilometrin päässä.
Sieltä matka jatkui Märjamaan kautta Raplaan ja illaksi tänne Kuusikun pienen lentokentän laidalle, jossa juuri keitimme kahvit. Taidamme jäädä tähän yöksikin, aamulla sitten vain tunnin ajo Tallinnaan

Ei kommentteja: