Olemme aikeissa lähteä Lappiin ja Norjaan heinäkuussa 2008. Kirjoittelen tähän blogiin matkavalmisteluja ja -suunnitelmia ja matkan aikana myös reaaliajassa.
Uusin kirjoitelma on aina ylimmäisenä ja viisi viimeisintä näkyvissä tässä etusivulla. Muihin, vanhempiin kirjoituksiin pääsee sivun alalaidasta tai oikealla olevan Arkiston kautta

tiistai 1. heinäkuuta 2008

Sermi suojaa salakatselijoilta


Kokeilin auton kupeeseen erilaisia pressuvirityksiä intimiteettisuojaksi, mutten ollut niihin alkuunkaan tyytyväinen.
Sitten kokeilin taivuttaa sivuteltan kaaren kattotelineiden väliin ja siihen suihkuverho roikkumaan. Se toimi jo paremmin, mutta pelkäsin kaaren katkeavan kesken täysistunnon ja verhon lentävän taivaan tuuliin.
Sittenpä sainkin firman sähkömonttööreiltä sähköasennuksissa käytettävää alumiinista suojaputkea erilaisia pätkiä ja myös muutaman jatkopalan. Kuvat muuten näkyvät isompana kun niitä klikkaa, jos ei ole aikasemmin tullut mainittua.
Kattotelineisiin kiinnitin paksuilla nippusiteillä kaksi metrin mittaista 25mm putkenpätkää ja kiristin nippusiteen sen verran tiukalle, että varmaan kestää isommassakin tuulessa.
Sitten yhdistelin 20mm putkenpätkistä ison "U":n mallisen häkkyrän, jonka sakarat työnsin näihin katolla oleviin putkiin ja pujottelin myös suihkuverhon renkaistaan tähän "U":hun.
Jopa tulikin hieno suoja, sen turvassa voi toimitella asioitaan ja vaikka nauttia tuulisella säällä ehtookahveja. Toinen suihkuverho vielä ja pääsee täysin pimentoon.
Matkan ajaksi verhot tietenkin otetaan pois, "U"-viritelmä työnnetään kokonaan katolla olevien putkien sisään ja varmistetaan vielä vaikka sokkatapilla, ettei lähde ajon aikana perässäajavien tuulilasiin.
Helposti siis syntyikin yksi ylimääräinen lisähuone retkeilyautoon.

Ei kommentteja: